Waarom H&B Group?

Wij zijn een kantoor die zich richt op de toekomst. Wij beogen ons op de lange termijn te positioneren als een deskundig en betrouwbare partner in het financiële werkveld én in de IT-branche. Wij willen dit aanbieden met ruime aandacht voor kwaliteit en zonder hoge overhead- en administratiekosten.

Wij vinden dat de motivatie, inzet en flexibiliteit zowel van ons als van onze zorgvuldig geselecteerde medewerkers voor toegevoegde waarden kunnen zijn voor elke ondernemer en zijn of haar onderneming.

De hoekstenen waarop ons bedrijf is gebouwd zijn service en kwaliteit gekoppeld aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij bieden ons kantoor aan als de fundering voor een sterk en toekomstbestendige onderneming. Zolang u wilt bouwen, zorgen wij dat u kunt bouwen.

DSC_0115

Meer weten over ons unieke kantoor?

Bel ons vandaag nog voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Processed with VSCO with a9 preset

Bij ons staat persoonlijk hoog in het vaandel. Een website kan u goed helpen een beeld te krijgen van ons aanbod en de manier waarop wij ons in de markt hebben gezet. Liever nog leren wij u persoonlijk kennen. De standaardwerkzaamheden worden vaak wel geloofd en verschilt weinig binnen kantoren, in onze optiek gaat het juist om de persoonlijke klik. Wanneer er een klik is wordt gedurfd adviseren makkelijker en ontstaat een synergetische samenwerking die jarenlang sterk gehouden kan worden.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om de medewerkers achter H&B Group te leren kennen. Onze deur staat voor u altijd open. Kom gezellig langs voor een bakje koffie of thee en bespreek met ons uw mogelijkheden. Wij helpen u graag verder in het maken van de juiste keuzes en hebben van ontzorgen ons vak gemaakt.

Contact via de mail.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Plan hier uw route.

Bedrijfsgegevens H&B Group

Tel. nummer: 0481 352225
Fax:               0481 353733

E-mail: info@henbgroup.nl

Adres:            Manage 6 L
Postcode:       6662 WC

KvK:               09073443

RB logo voor internet (gif)