Over H&B Group.

In 1992 zijn wij gestart als boekhoud- en administratiekantoor voor het MKB en particuliere klanten en bestaan dit jaar 25 jaar. Sinds 2010 zijn wij gevestigd is Elst (Gld.) Momenteel zijn hier 5 goed vakkundig opgeleide mensen werkzaam allen met ervaring in de accountancy.

 

 

De nieuwste ontwikkelingen, zowel fiscaal als binnen de bedrijfsverenigingen worden door ons op de voet gevolgd en toegepast. Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs. Ons geleidelijk opgebouwde, maar zeer gevarieerde klantenkring o.a. zzp-ers, grafische-, detailhandel- en horecasector, evenals de vrije beroepen zijn allen via mond tot mond reclame verkregen.

 

DSC_0093

Ons beleid en dienstverlening is erop gericht de klant, hetzij een startende of reeds bestaande onderneming, op fiscaal, financieel en administratief gebied niet alleen te begeleiden maar ook daar waar nodig te adviseren en te ondersteunen. De mogelijkheden op het gebied van financiën zijn legio. Daarom is het raadzaam een expert in de arm te nemen om het financiële proces in goede banen te laten leiden en niet onbelangrijk u goed te laten adviseren. Uw financiële gegevens worden geautomatiseerd per computer verwerkt bij voorkeur middels het softwarepakket Exact Online.

Wilt u meer weten over H&B Group?

Bel ons vandaag nog voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Contact via de mail.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Plan hier uw route.

Bedrijfsgegevens H&B Group

Tel. nummer: 0481 352225
Fax:               0481 353733

E-mail: info@henbgroup.nl

Adres:            Manage 6 L
Postcode:       6662 WC

KvK:               09073443

RB logo voor internet (gif)